Företagstelefoni

Smart och effektiv kommunikation med kunder och kollegor! Enkel att använda, flexibel för ditt behov!

Boka en kostnadsfri rådgivning så ringer vi upp dig idag!

Företagstelefoni – våra tjänster

Som en av få molnbaserade telefonväxlar på marknaden har du möjlighet att integrera mobilabonnemang från Telia, Tele2, Telenor och A3 i vår telefonväxel. Vi har också en mängd tjänster och funktioner för att kunna anpassa er företagstelefoni så att det passar just ert företag. Självklart kan du även köpa hårdvara, telefoner och såväl nationella som internationella nummer av oss.

– Allt till ett mycket konkurrenskraftigt pris!

Växelfunktioner

Växelfunktioner

Svarsgrupper, talsvar, röstmeddelande, hänvisningsfunktionalitet och mycket mer finns naturligtvis i telefonväxeln

Läs mer

Hårdvara – telefoner

Hårdvara – telefoner

Be oss om råd för vilken telefon, headset eller kamera som passar bäst för ditt behov.

Läs mer

Oberoende av mobiloperatör

Oberoende av mobiloperatör

Välj eller behåll den operatör du önskar för din företagstelefoni!

Läs mer

Skräddarsydda telefonilösningar

Skräddarsydda telefonilösningar

Ibland krävs skräddarsydda lösningar. Det löser vi med kunskap och innovation.

Läs mer

Smarta och enkla funktioner för din företagstelefoni

Med vår lösning får du företagets telefonväxel på fickan. Du kan hantera samtal och växel i din mobil, från en dator eller en fast telefon.

  • Välj vilket nummer som visas när du ringer
  • Se vem som ringer – och i vilken svarsgrupp, innan du svarar
  • Logga in och ut dig själv och dina kollegor i svarsgrupper
  • Stenkoll på dina kollegor med hänvisningsstatusar som att du är på lunch, eller semester…
  • Unik samtalshistorik – där du kan se exakt vilka samtal som hanterats av vem i er företags – och mobilväxel och vilka svarsgrupper som passerat
  • Flexibel prismodell och kort bindningstid – skala upp och och ned efter behov

Kom snabbt igång med din företagstelefoni

Framförallt uppskattar våra kunder att det går enkelt att komma igång med vår molnbaserade telefonväxel, att vår support är snabbt tillgänglig och har god kompetens.

Med wx3s företagstelefoni får du en mycket kompetent och stabil växel som är enkel att använda. Via mobilappen eller på din dator eller med en fast telefon kan du enkelt ringa samtal, se företagsgemensam samtalshistorik och hantera svarsgrupper. Du chattar också enkelt med dina kollegor.

Flera nummer på samma telefon

Du kan även knyta både privat nummer och jobbnummer till samma mobiltelefon och abonnemang med vår mobilväxel. Välj vilket nummer som ska visas för utgående samtal. När du går hem för dagen kan du ställa in så att du inte blir störd och du kan även lämna en passande hänvisning.

 

 

Telefonväxel oavsett mobiloperatör

Du kan börja använda mobilväxel från wx3 oavsett hur lång bindningstid du eller dina medarbetare har på sina abonnemang. Vår mobila växel är operatörsoberoende och fungerar också över trådlöst nätverk. Om du nyanställer eller tar in konsulter så är det fritt att välja vilket abonnemang som passar bäst för tillfället.

Skräddarsy din telefonväxel

Naturligtvis kan du välja att sätta upp olika svarsgrupper och talsvar som passar ditt företag. Till exempel skulle ditt företag kunna ha svarsgrupperna sälj, support och ekonomi. Du ställer även in hur du vill att telefonväxeln skall hantera inkommande samtal olika tider på dygnet.

Enkel att använda

Med en enkel knapptryckning kan du ändra din hänvisningsstatus, kanske är du på möte och vill inte bli störd. Var dock lugn, med vår funktion för prioriterade nummer kan du välja vilka nummer som kan ringa igenom oavsett hänvisningsstatus. Ringer förskolan är det bäst att svara…

 

Företagstelefoni i hela världen

Vår företagstelefoni är inte geografiskt låst, du kan logga in från alla delar av världen. Detta gör det lättare för utlandskontoret att ansluta till den mobila telefonväxeln.

Unika funktioner för din företagstelefoni

Våra tjänster för företagstelefoni utvecklas och förbättras ständigt. Förutom de traditionella funktionerna som finns i de flesta telefonväxlar erbjuder vi också funktioner som du bara kan hitta hos oss.

anpassa vård

Missa aldrig en kund!

Det händer att en inringande väljer att lägga på innan deras samtal besvarats i kön, av olika orsaker.

Att inom företaget gemensamt kunna fånga upp dessa samtal kan vara av stor nytta, antingen i form av potentiella kunder eller i ökad service för att få hög kundnöjdhet.

Läs mer!

Mobiloperatör i din telefonväxel

Låt dina kunder lämna smarta ärenden när ni inte har möjlighet att svara

Med vår Telekö-tjänst ökar ni er tillgänglighet och kundservice för era kunder. Till exempel kan ni låta er kund tala eller knappa in information på tider när ni är upptagna med annat. Informationen får ni i form av ett ärende i telefonen. Ärendet kan såklart alla behöriga på ditt företag hantera.

Ett billigt och enkelt sätt att förbättra er kundnöjdhet!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Integrera med Microsofts tjänster

Ring med Teams eller Outlook. Integrera med Actice Directory för smidig administration. Synkronisera kalender och hänvisningsstatus med MS Exchange.

Läs mer…

Mer aktuellt

Alltid hos WX3

Prisvärda lösningar

När du köper en lösning från wx3 vill vi att du ska vara säker på att den alltid är prisvärd. Vi tror på öppenhet och ärlighet gentemot våra kunder.

Personlig support

Hos oss får du alltid personlig hjälp med installation och support. Vi följer även upp för att se att allt fungerar som det ska.

Kunniga & innovativa

Vi har kunnig personal med lång erfarenhet inom telefoni. Dessutom försöker vi alltid vara innovativa för att hitta nya tekniska lösningar.

Om WX3

Boka en kostnadsfri rådgivning

Vi gör personliga möten tillsammans med våra återförsäljare och partners för att ta fram varje kunds specifika behov. Skriv in dina uppgifter, så kontaktar vi dig och bokar in ett möte för kostnadsfri rådgivning.

  • Genom att skicka formuläret godkänner du vår personuppgiftspolicy
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.