Oberoende av mobiloperatör

Med vår växel kan du fortsätta med dina befintliga mobilabonnemang oavsett mobiloperatör. Du kan också bland abonnemang från olika mobiloperatörer

Frågor om våra telefonilösningar?

  • Genom att skicka formuläret godkänner du vår personuppgiftspolicy
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Du kan ringa med vilken mobiloperatör som helst, från vilken typ av telefon som helst och även utanför Sverige. Upplev friheten – och valfriheten – som du får med mobilväxel från wx3.

Genom appen MBX få du enkel och smidig tillgång till wx3 mobil växel. Appen finns både för Iphone och Android och utvecklas kontinuerligt. Appen finns i både App Store och Play Store.

Som en av få lösningar på marknaden har du möjlighet att integrera abonnemang från Telia, Tele2, Telenor och A3 i vår telefonväxel.

doctro

Inte låst vid bindningstid

Du kan börja använda mobil växel från wx3 oavsett hur lång bindningstid du eller dina medarbetare har på sina abonnemang. Vår mobila växel är operatörsoberoende och fungerar också över trådlöst nätverk. Om du nyanställer eller tar in konsulter så är det fritt att välja vilket abonnemang som passar bäst för tillfället.

Privat och jobbnummer i samma växel

Du kan även knyta både privat nummer och jobbnummer till samma mobiltelefon och abonnemang med vår mobila växel. Välj vilket nummer som ska visas för utgående samtal. När du går hem för dagen kan du ställa in så att du inte blir störd och du kan även lämna en passande hänvisning.

Var du än befinner dig i världen

Vår lösning är inte geografiskt låst, du kan logga in från alla delar av världen. Detta gör det lättare för utlandskontoret att ansluta till den mobila växeln.

Boka en kostnadsfri rådgivning

Vi gör personliga möten tillsammans med våra återförsäljare och partners för att ta fram varje kunds specifika behov. Skriv in dina uppgifter, så kontaktar vi dig och bokar in ett möte för kostnadsfri rådgivning.

  • Genom att skicka formuläret godkänner du vår personuppgiftspolicy
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.