Skräddarsy din telefonilösning

Behöver du en växellösning som är anpassad för ditt företag eller din bransch? Vi har en mängd branschlösningar och lång erfarenhet av att anpassa vår egna plattform till våra kunders behov.

Frågor om våra telefonilösningar?

  • Genom att skicka formuläret godkänner du vår personuppgiftspolicy
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
tele2, telia, telenor

Experter på anpassade telefonilösningar

Vi har specialiserat oss på telefoni- och kommunikationslösningar. Tack vare vår egna plattform kan vi göra anpassningar som många andra inte klarar av.

Idag har vi skräddarsydda lösningar för vården, skolor, hotell & konferens, larmhantering, porttelefoner. Våra lösningar hanterar företagskommunikation på fartyg som trafikerar hela världen.

Vi är alltid öppna för diskussion kring dina önskemål och vi har kompetensen att diskutera frågeställningarna med dig.

 

 

Hotell & Konferens

Små konferensanläggningar såväl som stora hotelkedjor använder vår telefoni. Vi har smarta specialfunktioner som väckning, städning, samtalsdebitering och integration med hotellsystem.

Läs mer…

 

videobesök

Kommunikation skräddarsydd för vården

Våra telefoni- och kommunikationslösningar för vårdgivare är bland de vassaste i branschen. Vår callback med tidsbokning är framtagen tillsammans med sjuksköterskor och våra videobesök har haft stor framgång de senaste åren.

Läs mer…

doctro

Driftsäker telefoni för vårdhem

Driftsäkerhet är mycket viktigt för vårdhem. Många gånger krävs telefonilösningar installerade lokalt för ökad systemtillgänglighet. Det ordnar vi. Vi kan även göra smarta integrationer med larmsystem så att t.ex. både larm och telefonsamtal kan hanteras med samma DECT-telefon.

 

Telefoni & kommunikation för skolor

Så som de flesta branscher har även skolor specifika krav på sina telefonlösningar. Vi kan ordna lavinutrop, fasta telefoner i alla klassrum samt smarta lösningar för att lämna meddelanden över telefon.

Som teknikbolag är våra tjänster i ständig utveckling. Tack vare en egen telefoniplattform och hög kunskap kan vi göra anpassningar och speciallösningar inom telefoni- och kommunikation som många andra drar sig för. Vår vision är att vara innovativa med hög kunskap och god kundservice.

Vi har lång erfarenhet av att utvecklas telefonilösningar som är nischade mot kundsegment eller branscher. Hör av dig till oss om du har något önskemål eller fråga kring olika möjligheter gällande telefoni och telefonilösningar så hjälper vi dig.

Boka en kostnadsfri rådgivning

Vi gör personliga möten tillsammans med våra återförsäljare och partners för att ta fram varje kunds specifika behov. Skriv in dina uppgifter, så kontaktar vi dig och bokar in ett möte för kostnadsfri rådgivning.

  • Genom att skicka formuläret godkänner du vår personuppgiftspolicy
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.