Växelfunktioner

Enkel att använda – kraftfull vid behov

Boka en kostnadsfri rådgivning

  • Genom att skicka formuläret godkänner du vår personuppgiftspolicy
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Växelfunktioner oberoende av mobiloperatör

Med vår lösning får du företagets telefonväxel på fickan. Du kan hantera samtal och växel i din mobil, från en dator eller en fast telefon.

  • Välj vilket nummer som visas när du ringer
  • Se vem som ringer – och i vilken svarsgrupp, innan du svarar
  • Logga in och ut dig själv och dina kollegor i svarsgrupper
  • Stenkoll på dina kollegor med hänvisningsstatusar som att du är på lunch, eller semester…
  • Unik samtalshistorik – där du kan se exakt vilka samtal som hanterats av vem i er företags och mobilväxel och vilka svarsgrupper som passerat
  • Flexibel prismodell och kort bindningstid – skala upp och och ned efter behov

 

Läs mer om vad som alltid ingår i vår företagsväxel…

 

 

Skräddarsy dina telefonilösningar

Skräddarsydda Svarsgrupper & Talsvar

De allra flesta väljer att optimera sin växeltelefoni med svarsgrupper och talsvar. Genom att låta, exempelvis samtal försäljning, support eller jour tilldelas olika personer på ert företag kan ni styra till vem det ringer och när. Ni kan enkelt hantera vilka användare som är inloggade i olika svarsgrupper. Hos oss har ni heller ingen begränsning eller kostnad för antal inloggade i svarsgrupper.

Schemaläggning av växel

Naturligtvis kan ni styra er företagsväxel så att samtal hanteras optimalt för ert företag. Öppettider och svarsmeddelanden på er växel justerar ni själva efter behov. Så även öppettider på växeln, såväl som svarsgrupper. Likaså vad som händer med samtal efter att er växel stängd eller om svarstider är långa kan vi hjälpa er med – allt för att ni skall kunna ge så god kundservice som möjligt.

Boka tid

Smidig vidarekoppling av samtal

Inkommande samtal till er företagsväxel skall snabbt och enkelt kunna vidarekopplas i organisationen. Oavsett om ni använder en mobiltelefon, softphone eller fast telefon kan ni med några enkla knapptryckningar vidarekoppla samtalet till rätt kontakt. Skulle kontakten vara upptagen ser ni det och kan enkelt välja att skicka en chat eller sms istället för att be kontakten ringa upp personen ifråga.

Alltid koll med växeln i mobilen

Med vår mobilväxel har du alltid koll på läget. Med hjälp av den användarvänliga mobilappen har du tillgång till alla samtal, kontakter, samtalshistorik, svarsgrupper och kan hantera växel. På så sätt vet du alltid vad som sker i er företagsväxel, vilka samtal som kommer samt, om, och när de besvarats.

 

Företagsväxel och mobil växel – gör som tusentals andra företag

Framförallt uppskattar våra kunder att det går enkelt att komma igång, att vår support är snabbt tillgänglig och har god kompetens.

Med wx3s lösning får du en mycket kompetent och stabil växel som är enkel att använda. Du når din växel i din mobiltelefonen via appen MBX, på din dator via en softphone eller via en traditionell fast telefon.

Via mobilappen eller på din dator kan du enkelt ringa samtal, se företagsgemensam samtalshistorik och hantera svarsgrupper. Du chattar också enkelt med dina kollegor.

Med en enkel knapptryckning kan du ändra din hänvisningsstatus, kanske är du på möte och vill inte bli störd. Var dock lugn, med vår funktion för prioriterade nummer kan du välja vilka nummer som kan ringa igenom oavsett hänvisningsstatus. Ringer förskolan är det bäst att svara…

Naturligtvis kan du välja att sätta upp olika svarsgrupper och talsvar som passar ditt företag. Till exempel skulle ditt företag kunna ha svarsgrupperna sälj, support och ekonomi. Du ställer även in hur du vill att växeln skall hantera inkommande samtal olika tider på dygnet.

Inte låst vid bindningstid

Du kan börja använda mobilväxel från wx3 oavsett hur lång bindningstid du eller dina medarbetare har på sina abonnemang. Vår mobila växel är operatörsoberoende och fungerar också över trådlöst nätverk. Om du nyanställer eller tar in konsulter så är det fritt att välja vilket abonnemang som passar bäst för tillfället.

Använd flera nummer på ett flexibelt sätt

Du kan även knyta både privat nummer och jobbnummer till samma mobiltelefon och abonnemang med vår mobila växel. Välj vilket nummer som ska visas för utgående samtal. När du går hem för dagen kan du ställa in så att du inte blir störd och du kan även lämna en passande hänvisning.

Vår lösning är inte geografiskt låst, du kan logga in från alla delar av världen. Detta gör det lättare för utlandskontoret att ansluta till den mobila växeln.

Genom appen MBX få du enkel och smidig tillgång till wx3 mobil växel. Appen finns både för Iphone och Android och utvecklas kontinuerligt. Appen finns i både App Store och Play Store.

 

Boka en kostnadsfri rådgivning

Vi gör personliga möten tillsammans med våra återförsäljare och partners för att ta fram varje kunds specifika behov. Skriv in dina uppgifter, så kontaktar vi dig och bokar in ett möte för kostnadsfri rådgivning.

  • Genom att skicka formuläret godkänner du vår personuppgiftspolicy
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.