Digitala Vårdmöten Videobesök & Chat

Boka en kostnadsfri rådgivning

  • Genom att skicka formuläret godkänner du vår personuppgiftspolicy
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
videobesök

VårdX3

Skapa din egen digitala vårdcentral

Med vår lösning tar du steget in i framtiden med förbättrad patienttillgängligheten så väl som möjlighet att nå ut till nya patientgrupper

Boka själv videomöten med dina patienter – eller låt dina patienter boka via din egen app på de tider du valt

Inga missade samtal – genom vår avancerade push-teknik behöver patienten inte ha sin app igång för att svara när ni ringer upp

En plattform – med vår lösning kan du ha telefoni och callback med tidsbokning i samma användargränssnitt som du har dina digitala vårdmöten. Superenkelt. Läs mer om VårdX3 och vård online.

Videobesök är numera en etablerad del av verksamheten hos många av våra kunder. Tusentals videobesök genomförs hos våra kunder varje månad.

Videobesök och digitala vårdmöten

Starta och genomför enkelt videobesök med dina patienter. Individuella besök såväl som flerpartsbesök. Både tidsbokade och drop in. Naturligtvis kan du chatta också.

Profilera din verksamhet

Vi ger dig möjlighet att profilera dina verksamhet gentemot dina patienter. Med egen app, logotyp och färg gör du det enkelt för din patienter att känna igen sig.

Boka tid

Säker legitimering & Betallösning

Naturligtvis kan du legitimera dina patienter med säker legitimering.

Du har möjlighet att låta dina patienter att betala för besöket i appen.

Anpassa anamnes & Menyer

Bygg och anpassa de frågor som du vill ställa till dina patienter beroende på symptom. Anpassa menyer i appen så det passar din verksamhet.

Mobiloperatör i din telefonväxel

Kraftfull ärendehantering

Hjärtat i VårdX3 är en smart ärendehantering där ärenden kan skapas och fördelas mellan olika användare. Kalenderhantering och behörighetsstyrning gör lösningen komplett.

Contact Us

Please contact us for a chat!