Ring oss: 08-525 08 300

  Vi kan telefoni!

  Vi kan telefoni!

  Tillsammans med våra kunder och partners har vi byggt en av marknadens bästa plattformar för avancerade kommunikationslösningar. Genom att lyssna på våra kunders behov, erbjuda personlig och skicklig service, har vi kunnat växa organiskt sedan 2002. Under den tiden har vi samlat på oss kunskap och gedigen erfarenhet. Idag är vi specialister på moderna telefoni- och kommunikationslösningar.

  Våra lösningar finns på fartyg som trafikerar hela världen. I vården används våra videolösningar bl.a. för kommunikation med dövstumma. Små lokala företag såväl som stora hotellkedjor har vår moderna molnbaserade telefoniväxel.

  Vi satsar på den bästa och skickligaste supporten för att finnas där för ert företag när ni behöver oss. Vi erbjuder en nära och personlig service och har även uppföljning efter installationen för att se till att ni trivs med er telefoni och om det är något mer ni har behov av.

  Vi kan telefoni. På riktigt.

  Prisvärda lösningar

  När du köper en lösning från wx3 vill vi att du ska vara säker på att den alltid är prisvärd. Vi tror på öppenhet och ärlighet gentemot våra kunder.

  Personlig support

  Hos oss får du alltid personlig hjälp med installation och support. Vi följer även upp för att se att allt fungerar som det ska.

  Kunniga & innovativa

  Vi har kunnig personal med lång erfarenhet inom telefoni. Dessutom försöker vi alltid vara innovativa  för att hitta nya tekniska lösningar.

  albacross