Ring oss: 08-525 08 300

  Vi kan telefoni!

  Vi kan telefoni!

  Det finns många goda skäl att välja wx3 som teleoperatör, speciellt när det är dags att uppgradera er telefoni till den nya tekniken, nedan kan ni läsa om tre av dem skälen. Vi är specialister på telefoni och har funnits sedan 2002, under den tiden har vi samlat på oss en lång och gedigen erfarenhet. wx3 erbjuder skräddarsydda växellösningar för företag till ett väldigt förmånligt pris. Vi satsar på den bästa och skickligaste  supporten för att finnas där för ert företag när ni behöver oss. Vi erbjuder en nära och personlig service och har även uppföljning efter installationen för att se till att ni trivs med er telefoni och om det är något mer ni har behov av.

  Vi kan telefoni. På riktigt.

  Prisvärda lösningar

  När du köper en lösning från wx3 vill vi att du ska vara säker på att den alltid är prisvärd. Vi tror på öppenhet och ärlighet gentemot våra kunder.

  Personlig support

  Hos oss får du alltid personlig hjälp med installation och support. Vi följer även upp för att se att allt fungerar som det ska.

  Kunniga & innovativa

  Vi har kunnig personal med lång erfarenhet inom telefoni. Dessutom försöker vi alltid vara innovativa  för att hitta nya tekniska lösningar.

  albacross