Ring oss: 08-525 08 300

  Terminalfrihet oavsett telefontyp

  Vi erbjuder olika typer av terminaler från kända varumärken som Aastra, Polycom, Cisco och Snom. Till detta har vi även högkvalitativa headsets.

  Varje anknytning och användare kan välja bland flera olika telefontyper:

  Mobiltelefoner
  DECT-telefoner (trådlösa telefoner)
  IP-telefoner (bordstelefoner)
  Konferenstelefoner
  Softphones (PC/Mac/Mobil-telefoner) och andra typer

  Alla terminaler har möjlighet att koppla samtal oavsett operatör och telefontyp. Flera telefontyper kan vara kopplade mot samma anknytning vilket innebär att det kan ringa samtidigt på en mobiltelefon, bordstelefon, DECT-telefon och en softphone. Användaren väljer att besvara samtalet i den telefontyp den vill. Telefonerna kan även finnas på olika platser över hela världen vilket passar er på språng.

  Beträffande softphones använder vi för närvarande ett par olika lösningar, wx3 Softphone eller X-lite.

  Anknytningen med hänvisning  administreras enkelt från användargränssnitt i webb, smartphone app och från din telefons snabbknappar.

   

  Snom 720 – bastelefon

  Snom 720 telefonen tar Office-användare som kräver bra ljud och ett stort antal programmerbara knappar. Den kombinerar hårdvara med den beprövade snom SIP programvara. Allt som allt, det snom 720 höjer ribban för VoIP-telefoner i sin klass både vad gäller ljudkvalitet, tillgängliga funktioner och dag-till-dag användbarhet.

  Läs mer på snoms hemsida

  Aastra 6739i

  Aastra 6739i har en grafisk, högupplöst VGA-pekskärm på 4,5 cm (5,7 tum) i helfärg. Det är en tilltalande enhet med programknappar på pekskärmen, handsfreefunktion med bredband och full duplex, fasta lysdioder, integrerat Bluetooth-gränssnitt och en USB-anslutning. Förutom ett flertal anslutningsalternativ för headset finns också två gigabit Ethernet-gränssnitt och omfattande funktioner för samtalshantering. På denna telefon visas inte bara uppringarens namn utan också en sparad bild (foto-ID).

  Läs mer på Aastras hemsida

  Aastra 630d DECT-telefon för användning i krävande arbetsmiljöer.

  Enheten uppfyller industriell standard IP 65 och kan med sitt dammskydd samt jet-resistans skydd användas var som helst - utomhus eller i produktionen inomhus. Den är lätt att rengöra och uppfyller därmed höga hygienkrav, vilket gör den idealisk för sjukhusmiljöer.

  Läs mer på Aastras hemsida

  Polycom SoundStation IP 6000

  Ett bidrag IP konferenstelefon som är utformad för medelstora rum och erbjuder enastående HD röstskärpa. Överlägsna prestanda för medelstora konferensrum, erbjuder Polycom SoundStation IP 6000 konferenstelefon ett pris till prestanda genombrott för SIP-miljöer.

  Läs mer på Polycoms hemsida

  Gigaset SL610H PRO - luren för dig med höga krav

  Gigaset SL610H PRO är en sofistikerad kvalitetslur för proffs som ger användaren möjlighet till en stor rörlighet på kontoret i och med dess långa taltid på 15 timmar. Färgdisplayen är stor och tydlig, adressboken rymmer upp till 500 poster och kalendern i luren har en påminnelsefunktion.

  Menyerna är på svenska och knappsatsen har belysning vilket gör den lätt att använda i såväl ljus som mörker.

  Handsfree kan fås via den utmärkta högtalarfunktionen, trådlöst headset via Bluetooth eller 2.5 mm headsetkontakt.

  Läs mer på Gigasets hemsida

  Softphone för PC och Mac

  Gör din dator till en telefon. Med vår softphone ringer ni över internet genom att koppla ett headset till datorn. Gränssnittet till softphonen innehåller grundläggande funktioner för samtalsstyrning (ringa, svara, koppla, pausa) såväl som mer avancerade funktioner som historik och hantering av kontakter, status och hänvisningar. Trafiken är krypterad och det går även att logga in i softphonen via mobilen (Android). Softphoneklienten är ett tillägg och för mera information så kontakta Wx3.

  albacross