Ring oss: 08-525 08 300

  Terminalfrihet oavsett telefontyp

  Vi erbjuder olika typer av terminaler från kända varumärken som Mitel, Snom, Gigaset, Polycom och mångra fler. Till detta har vi även högkvalitativa headsets.

  Varje anknytning och användare kan välja bland flera olika telefontyper:

  Mobiltelefoner
  DECT-telefoner (trådlösa telefoner)
  IP-telefoner (bordstelefoner)
  Konferenstelefoner
  Softphones (PC/Mac/Mobil-telefoner) och andra typer

  Alla terminaler har möjlighet att koppla samtal oavsett operatör och telefontyp. Flera telefontyper kan vara kopplade mot samma anknytning vilket innebär att det kan ringa samtidigt på en mobiltelefon, bordstelefon, DECT-telefon och en softphone. Användaren väljer att besvara samtalet i den telefontyp den vill. Telefonerna kan även finnas på olika platser över hela världen vilket passar er på språng.

  Beträffande softphones använder vi för närvarande ett par olika lösningar, MBX Agent Softphone för både MAC och PC.

  Anknytningen med hänvisning  administreras enkelt från användargränssnitt i webb, smartphone app och från din telefons snabbknappar.

   

  Snom D725 – bastelefon

  Snom D725 är telefonen för att hålla perfekt överblick. Tre rader med totalt 18 fritt programmerbara multifunktionstangenter ger användaren högsta mångsidighet.

  Telefonen har en Gigabit Ethernet-switch. En USB-port som möjliggör användning av olika tillbehör såsom USB-headset eller WiFi. Genom att lägga till D7 expansionsmodul så ger det användaren ännu fler funktionstangenter.

  Upp till tolv SIP identiteter gör D725 en idealisk kandidat för intensiv telefonanvändning.

  Mitel 6867i

  Mitel 6867i SIP-telefon - en lite mer kompetent telefon där man även kan se status på kollegor och ha många funktioner direkt åtkomliga via funktionsknappar.

  Gigaset SL750 Pro - Bärbar telefon med Blåtand och stor färgskärm

  Gigaset SL750 Pro är en handenhet som har en lyxig design och high-end finish vilket även inkluderar en reptålig beläggning. Telefonen är liten nog att passa i fickan. 

  Polycom SoundStation IP 6000

  Ett bidrag IP konferenstelefon som är utformad för medelstora rum och erbjuder enastående HD röstskärpa. Överlägsna prestanda för medelstora konferensrum, erbjuder Polycom SoundStation IP 6000 konferenstelefon ett pris till prestanda genombrott för SIP-miljöer.

  Läs mer på Polycoms hemsida

  MBX Agent Softphone för PC och Mac

  Gör din dator till en telefon. Med vår softphone ringer ni över internet genom att koppla ett headset till datorn. Gränssnittet till softphonen innehåller grundläggande funktioner för samtalsstyrning (ringa, svara, koppla, pausa) såväl som mer avancerade funktioner som historik och hantering av kontakter, status och hänvisningar. Trafiken är krypterad och det går även att logga in i softphonen via mobilen (Android). Softphoneklienten är ett tillägg och för mera information så kontakta Wx3.

  albacross