Ring oss: 08-525 08 300

  Videokommunikation

  Videokommunikation

  Ni sparar både tid och pengar på att förbättra eran kommunikation och skapa effektivare samarbeten internt och externt! Det kan ni göra med wx3:s videokonferanslösning, där vi binder samman externa publika videoenheter med interna videoterminaler vilket möjliggör videokommunikation över gränserna. Vi kan även erbjuda högkvalitativa videokonferenssystem från en av våra samarbetspartners Lifesize. Den är enkel att använda och allt till ett lågt pris.

  Videokommunikation

  Vad innebär en videokommunikationslösning från wx3?

  Video är en realtidskommunikation precis som telefoni. Det behövs nummerplaner, konnektivitet mellan olika standard på terminaler, säkring av transportkapacitet, framkomlighet över nätverksutrustningar och publika, privata och mobila nätadresser samt växlar som stödjer video med telefonister som kan förmedla videosamtal till rätt person. Video Bas är ett videoabonnemang över SIP med telefonnummer för utrustning som ansluts med publik IP adress. Video Pro är ett videoabonnemang med NAT traversal och oberoende om anslutningen görs via publik IP adress. Passar bl.a. IPAD, Mobiltelefoner, PC/MAC.

  wx3 erbjuder även terminaler till låga priser och funktioner samt operatörstjänster så att ni enkelt kan nå den ni önskar att kommunicera med. Det unika med wx3:s lösning är att den är helt integrerad med en teleoperatör, växel, datorstödd telefoni samt service och support. Videkonferenslösningen är dessutom mycket kostnadseffektiv och enkel att införa då ingen integration är nödvändig. Låg installationsavgift, fast låg månadskostnad och inga samtalsavgifter internt i wx3:s nät.

  Hur fungerar det?

  Att koppla upp sig är lika enkelt som att ringa ett telefonsamtal! Användare med publika telefonnummer för tal- och videostöd över IP ringer ett vanligt samtal till telefonist eller växel. Med wx3:s lösning kan terminaler av olika slag, H.364, HD video och enklare webbaserad video lätt kopplas samman. Systemet känner automatiskt av terminalens hastighet och codec och transkodar så att kommunikation kan ske. För terminaler anslutna mot wx3:s SIP abonnemang finns stöd för NAT Traversal SBC så att även terminaler via 3G/4G data och slutna nät kan kommunicera.

  Baslösning

  Det finns en baslösning som innebär att vår operatörsoberoende tjänst kan användas i många olika enheter.För att kunna kommunicera från t.ex. iPAD till iPAD HD- video finns program att ladda ner med pris från 0 kr till några hundralappar.För MAC och PC finns nedladdningsbara program på samma sätt och till samma kostnad. Här finns också möjlighet till flerparts HD video typ 3 parts video.

  Avancerad lösning

  Det finns även en avancerad lösning för konferenser med upp till åtta deltagare, med större videosystem och stora skärmar. Där ligger kostnaden för utrustningen mellan ca 30.000 kr – 200.000 kr beroende på antal konferensdeltagare, antal kameror och storlek på bildskärmar.I samarbete med Lifesize kan vi erbjuda videosystem med åtta kanaler som kan anslutas till valfri terminal med videokonferens. Lifesize konferensanläggningar kan hantera både SIP och H.323 och är kompatibel mot äldre utrustning och även  andra fabrikat.

  albacross