Erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av att leverera kommunikationstjänster till primärvård, specialistvård och tandläkare. I dagsläget har vi en stor grupp tandläkare som kunder och ungefär 150 vårdbolag som använder sig av vår tjänst.

Kundcases

Kommunikation för tandläkare

Vår kommunikationsplattform är är molnbaserad, vi erbjuder utöver telefoni även SMS, chatt, videosamtal, callback och andra smarta funktioner – allt från ett och samma system.

Funktioner

Skräddarsytt

Vi anpassar oss efter de behov varje enskild tandläkarmottagning har. Är ni i behov av endast vissa funktioner är det möjligt för oss att ordna en lösning speciellt anpassad efter era behov.

Anpassa efter behov

De funktioner vi erbjuder

I vår kommunikationslösning finns funktioner utvecklade för att hjälpa och utveckla din tandläkarmottagning.

Telefonväxel

Ni får en kraftfull telefonväxel som anpassas efter er kliniks behov. Samtalen hanteras antingen med mobiltelefonen, via en dator eller med en fast telefon – det som passar er bäst!

Callback

Med vår callback ger ni kunden möjlighet att lämna ärenden per telefon när ni inte kan svara. Så att ni aldrig missar en kund även om ni inte alltid har tillgång till telefonin.

SMS

Ni har möjlighet att skicka utgående SMS från er tandläkarmottagning med avsändarnamn. Vi erbjuder även SMS-mallar för enkelt och professionellt bemötande.

Läs mer om Wx3

Wx3 är kommunikationsplattformen som gör det möjligt för er tandläkarmottagning att sköta all kommunikation med patienter från en och samma plattform. Vårt system är mycket användarvänligt och hjälper er att få struktur på inringande patienter så att er personal inte blir överbelastad samtidigt som ingen patient faller mellan stolarna. Med vår lösning får ni:

  • SMART LÖSNING  – Vi anpassar kommunikationslösningen efter varje tandläkarkliniks behov, så att ni endast får de specifika funktioner ni är i behov av. 
  • STRUKTUR – God överblick och kontroll över inkommande samtal och patienter samt enkelt att koppla samtal vidare. Allt för att kunna jobba mer effektivt och ha kontroll över inkommande patienter. 
  • FLEXIBILITET – Växeln är molnbaserad och kan hanteras var du än befinner dig. Ärenden och telefonsamtal kan hanteras i den enhet ni tycker passar bäst, via exempelvis mobiltelefon, dator eller fast telefon. Telefonväxeln är även enkel att schemalägga och ni kan lätt administrera meddelanden. 
  • CALLBACK – Vår återuppringningsfunktion ger kunden möjlighet att lämna ärenden per telefon när ni inte kan svara. De inkommande samtalen kan hanteras gemensamt inom er tandläkarklinik så att inga kunder glöms bort. 
  • PROFFSIG KOMMUNIKATION – Med vår lösning kan ni skicka utgående SMS från er tandläkarmottagning med avsändarnamn istället för telefonnummer. Vi erbjuder även SMS-mallar så att ni kan kommunicera enkelt och proffsigt. Mallarna är smidiga att använda för att snabbt och enkelt kommunicera med patienter om exempelvis information, återbud eller oväntade händelser.

 

BOKA RÅDGIVNING HÄR